Savonlinnan helluntaiseurakunta on olemassa, jotta Jeesuksen tunteminen lisääntyisi. Haluamme omalta osaltamme toimia oman seutukuntamme parhaaksi Jumalan rakkautta julistaen niin sanoin kuin teoinkin.

Perustettu v. 1920 ja kuuluu Suomen helluntaiherätykseen, jossa seurakuntia yli 200.

Toimii maantieteellisesti laajalla alueella. Työalueeseen kuuluu Savonlinnan kaupungin lisäksi Enonkosken, Rantasalmen ja Sulkavan kunnat.

Koostuu n. 340:sta jäsenestä, jotka uskovat Jeesukseen ja ovat uskoontulonsa jälkeen käyneet kasteella.

Seurakunnan nykyinen rukoushuone on valmistunut v. 1964 ja se pitää sisällään varsinaisen kokoussalin sivusaleineen, ruokasalin, pyhäkoululuokan, toimiston, kirjanmyyntipisteen ja nuorisotilan.

srk

Kotimaassa seurakuntaa palvelee seurakuntapastori ja nuorisopastori. Lähetystyötä teemme Tansaniassa ja suomensukuisten kansojen keskuudessa.

Seurakunnan tekemästä työstä suuri osa tapahtuu vapaaehtoisvoimin.