Olemme vuosikymmeniä halunneet omalta osaltamme olla toteuttamassa Jeesuksen seuraajilleen jättämää tehtävää julistaa ilosanomaa kaikkialle maailmaan. Meillä on ollut etuoikeus olla lähettämässä evankeliumin julistajia myös maamme rajojen ulkopuolelle. Tällä hetkellä tekemällämme lähetystyöllä on kolme painopistealuetta…


Tansania

Kuvia Tansaniasta

Jouko ja Ruut Nygren työskentelevät Tansaniassa. Työhön kuuluu niin evankeliointia kuin Raamatun opettamistakin. Nygrenejä kannatamme yhdessä Siilinjärven Helluntaiseurakunnan kanssa.

Sähköposti:ruutjouko[at]hotmail.com

Raamatunkäännöstyö

Makkoset

Mirjam Makkonen on ollut seurakuntamme kannattamana raamatunkäännöstyössä vuodesta 1991.Hän työskentelee käännöstarkistajana Raamatunkäännösinstituutin ersämordvan projektissa. Myös Mirjamin puoliso Juhani Makkonen tekee raamatunkäännöstyötä. Juhanin kohdekielenä ovat hantin murteet.

Sähköposti:mia.makkonen[at]luukku.com

Karjala

Seurakuntamme tekee yhteistyötä Viktor Komarnitskin kanssa Venäjän Karjalassa. Viktor ja hänen vaimonsa Valentina ovat jo pitkään palvelleet Harlun kan-kodilla sekä lähialueen seurakunnissa.

viktorvalentina

Avainmedia

Seurakuntamme toimii lähetysjärjestö Avainmedian lähettäjäseurakuntana. Avainmedia on vuonna 1955 perustettu Suomen helluntaiherätyksen medialähetystyöhön erikoistunut lähetysjärjestö. Käy tutustumassa Avainmedian toimintaan kotisivuilla http://www.avainmedia.fi

avainmedia logo

Fida

 

Helluntaiseurakuntien yhteinen lähetysjärjestö on Fida International, johon voit tarkemmin tutustua osoitteessa http://www.fida.info.

640px-Fida_International_logo