Olemme vuosikymmeniä halunneet omalta osaltamme olla toteuttamassa Jeesuksen seuraajilleen jättämää tehtävää julistaa ilosanomaa kaikkialle maailmaan. Meillä on ollut etuoikeus olla lähettämässä evankeliumin julistajia myös maamme rajojen ulkopuolelle. Tällä hetkellä tekemällämme lähetystyöllä on kolme painopistealuetta…

Tansania

Kuvia Tansaniasta

Jouko ja Ruut Nygren työskentelevät Tansaniassa. Työhön kuuluu niin evankeliointia kuin Raamatun opettamistakin. Nygrenejä kannatamme yhdessä Siilinjärven Helluntaiseurakunnan kanssa.

Sähköposti:ruutjouko[at]hotmail.com

Raamatunkäännöstyö

Mirjam Makkonen on ollut seurakuntamme kannattamana raamatunkäännöstyössä vuodesta 1991. Hän työskentelee Raamatunkäännösinstituutin alaisuudessa ersämordvankielisessä käännösprojektissa käännöstarkastajana. Uusi Testamentti saatiin vastikään valmiiksi ja sen julkaisujuhla pidettiin Saranskissa 21.2.2006. Tarkoituksena on jatkaa käännöstyötä Vanhan Testamentin osalta. Seurakuntamme lisäksi Mirjam Makkosen kannatukseen osallistuu joitakin yksityishenkilöitä kannatusrenkaan muodossa. Myös Mirjamin puoliso Juhani Makkonen tekee raamatunkäännöstyötä. Juhanin kohdekielenä ovat hantin murteet.

Sähköposti:mia.makkonen[at]luukku.com

Karjala

Seurakuntamme on osallistunut aktiivisesti usean henkilön voimin Venäjän Karjalassa tehtävään evankelioimis-, raamatunopetus- ja avustustyöhön. Työaluettamme ovat mm. Harlu, Kaalamo, Lesosavod, Läskelä, Rautalahti ja Ruskeala. Tällä hetkellä avustamme taloudellisesti kolmea paikallista työntekijää, Harlun KAN -kotia ja Helylän seurakuntaa. Lisäksi Karjala -työryhmämme välittää Karjala -työn tilille (113730-60944) kertyneistä varoista talousapua työn muihin ajankohtaisiin. Näkynä turvata yhteistyön jatkuminen, vahvistaa vastuualueellamme olevia seurakuntia ja uskovien ryhmiä sekä mahdollistaa evankelioivan pioneerityön etenemistä.

Karjala-työn yhdyshenkilö on Esa Rinkinen, puh. (015) 674 159.

Työtä vapaaehtoisin lahjoituksin

Joka kuukauden kolmas sunnuntai pidämme lähetyskokouksen, jossa on erityisesti esillä lähetystyön moninaiset haasteet. Samalla voimme osallistua käytännössä lähetystyöhön antamamme uhrilahjan eli kolehdin muodossa.

Seurakunnassamme toimii myös lähetyspiiri, joka kokoontuu joka toinen torstai klo 13. Tässä piirissä erityisesti rukoillaan lähetystyön ja lähettien puolesta sekä kerätään varoja tähän tarkoitukseen. Piiriin on kaikilla vapaa pääsy.

Seurakuntamme on myös perinteisesti järjestänyt lähetysmyyjäisiä, -lounaita ja konsertteja, joiden tuotolla on tuettu eri lähetystyökohteita.

Helluntaiseurakuntien yhteinen lähetysjärjestö on Fida International, johon voit tarkemmin tutustua osoitteessa http://www.fida.info.

640px-Fida_International_logo