Lasten Huone ja eteisaskartelu

Sunnuntaisin klo 11.oo -12.30  jumalanpalvelus on tarkoitettu kaikenikäisille, joten kaikki lapset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan yhteiseen jumalanpalvelukseen.  Pienillä lapsilla vanhempien kanssa on myös mahdollisuus olla, leikkiä ja seurata jumalanpalvelusta Lasten Huoneessa. Isommille lapsille on eteisessä askartelupöytä, josta voivat seurata vanhempien seurassa jumalanpalvelusta.
Jeesus siunasi lapsia ja osoitti heille rakkauttaan. Tämän esimerkin mukaan mekin haluamme toimia ja unelmamme on, että seurakunnan keskellä lapset saavat kokea välittämistä ja oppia aina jotain uutta Jeesuksesta.

 

 

ToimintaTunti

 

Kesäleirit

Varkkileiri 11-14-vuotiaille ja lastenleiri 6-10- vuotiaille järjestetään perinteisesti Kerimäen Pääkannassa. Ajankohta on heinäkuussa. Leirillä majoitutaan osin teltoissa ja se sisältää paljon mukavaa ohjattua toimintaa: uintia, pelaamista, raamattutunteja, iltanuotioita, saunomista, syömistä jne. Tarkemmat tiedot leiristä ja ilmoittautumiskaavakkeet ilmestyvät kevään aikana näille nettisivuille.

Kesäleirien yhteyshenkilö:

Kari Komonen
041-4332884
kari.komonen[at]gmail.com


Kesäleiri